Home » Stoelmassage

Stoelmassage

De massage wordt gegeven op een speciale, ergonomische stoel.

Tijdens de massage oefent de masseur druk uit met de ellebogen, handen, handpalmen en vingers op hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen waardoor blokkades worden opgeheven en zwakke plekken worden versterkt. Door stress en/of bijvoorbeeld een slechte werkhouding ontstaan er allerlei blokkades die kunnen leiden tot lichamelijke klachten zoals stijve en pijnlijke spieren. Het lichaam komt door de massage weer goed in balans. Stoelmassage is effectief en werkt preventief en ontspannend. Het vermindert onder andere stress en vermoeidheid en kan de werksfeer en prestaties verbeteren. Daarnaast bevordert het de energiedoorstroming en versoepelt het de spieren en gewrichten.

 

Stoelmassage is niet bedoeld ter behandeling van medische klachten maar vermindert en voorkomt klachten zoals RSI en symptomen van stress.

Een stoelmassage is erg laagdrempelig omdat de massage over de kleren heen gegeven wordt. Er komt dus ook geen olie aan te pas. Binnen 20 minuten voelt men zich zowel lichamelijk als geestelijk een stuk fitter.

Bedrijven kunnen deze stoelmassage boeken voor hun werknemers. Een zeer leuke verrassing bij secretaressedag of bij het behalen van bepaalde targets. Voor meer info mail naar info@yoki.be

Elke maandag tussen 12.00 en 18 uur kan je een stoelmassage boeken in het Officenter in Hasselt. Afspraak enkel via het onthaal op 011 87 08 11

Voor andere dagen en lokaties neem je best contact op via info@yoki.be of 0494 85 86 72