Home » Clinics

Clinics

systemisch paardencoachen

Systemisch?

Als mens behoren we allemaal tot verschillende systemen: ons gezin van oorsprong, ons gekozen gezin, onze familie, maar even goed onze vriendenkring, de vrijetijdsverenigingen waar we lid van zijn, de school waar we les volgen of geven, de organisatie waarvoor we werken, de maatschappij waarin we leven…

Elk van deze systemen heeft zijn eigen geschiedenis, zijn eigen manier van omgaan met de dingen, zijn gevoeligheden, zijn geheimen, zijn gelukkige en verdrietige momenten.
Het kan zijn dat jij binnen een of meerdere systemen waartoe je behoort steeds weer op hetzelfde thema botst of met vragen of problemen zit waar je geen klare kijk op krijgt. Systemisch werk geeft je inzicht in de verstrikkingen, de onbewuste patronen, die je verhinderen voluit te leven, volop en bewust te kiezen voor wat jij wilt, voor wie jij bent

Paardencoachen?

Paarden zijn kuddedieren en prooidieren. Daardoor zijn ze ontzettend gevoelig voor ordening, binding en non-verbale signalen. Ze kunnen dan ook perfect laten zien waar het systeem van de vraagsteller uit balans is gegaan. 

In deze kennismakingsochtend  gaan we invoelen hoe de systemische wetten ook op ons werken. Een vraagsteller krijgt de kans om naar zijn ‘thema’ kijken met behulp van een paard. Verder zullen we ook een ‘familieopstelling’ tussen de paarden doen.

Je hoeft geen ervaring te hebben met paarden of met het systemisch werk, een open blik en je bent welkom.

 

 

Waar: De paardenschakel Dormaal Neerlandenstraat 27, 3440 Dormaal, Brabant, Belgium

Wanneer: 23 september 2017 van 10 tot 12 uur. 

 

Inschrijven via deze link